Online
Website-ontwerp en bouw

Een website is het verbindende instrument in je online communicatie. Het is hét middel om in contact te komen met je doelgroep. Het gaat daarbij vooral om de conversie; de acties die de bezoeker neemt om met jouw bedrijf contact op te nemen. Deze gewenste conversie stellen wij centraal in ons co-creatie traject. Wij zijn hier dagelijks mee bezig en hebben de kennis in huis om concreet en slagvaardig je huidige website te optimaliseren of een nieuwe aanpak voor te stellen.

Een website moet geen puzzeltocht zijn

Wij geven vorm aan websites die vanuit het zoekgedrag van de bezoeker zijn ingericht. Natuurlijk houden we rekening met de huisstijl, communiceren in beeld en taal die past bij de doelgroep en vinden we de optimale Google vindbaarheid minstens zo belangrijk. Samen stemmen we zo goed mogelijk de gewenste functionaliteiten vooraf af en houden tegelijk rekening met wat er tijdens de bouw en in de toekomst nog kan veranderen. Webbouw is teamwork en dus co-creatie. Kom maar naast ons zitten. Samen bouwen we de beste website.

 

Responsive is geen automaatje…

Een responsive website past de leesbaarheid aan op het apparaat waarop je de site bezoekt. Bij ons stellen we dan de vraag of je mobiel wel net zoveel wil laten zien als op de desktop? Online bezoekt men de site vooral voor het telefoonnummer of de route namelijk. Bij ons gaat niets op de automatische piloot.

 

Makkelijk je eigen site bijhouden

Onze websites worden geleverd met een op maat gemaakt content management systeem. Daarmee kun je eenvoudig, overzichtelijk je eigen site in woord en beeld up to date houden. En wil je de site later uitbreiden? Dan kan dit altijd, extra functies voegen we dan ook in het CMS toe.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Naast het betaalde deel (zie SEA) moet de website ook voor zoekmachines goed vindbaar zijn. We letten concreet op drie zaken: 1. De techniek waardoor Google echt bij alle pagina’s kan komen (en meten). 2. De teksten (content) oftewel in welke mate sluiten zij aan bij wat uw potentiele bezoekers intypen in Google. En 3. de zogenaamde ‘linkbuilding’ in de site. De verwijzingen die interactie stimuleren van en naar Facebook, LinkedIn en andere sociale media platformen. Niet voor elke organisatie belangrijk, maar ons team houdt er wel rekening mee.

 

Adverteren op internet (SEA)

Search Engine Advertising (SEA), in gewoon Nederlands Adverteren op Zoekmachines. Wij hebben de meeste ervaring met AdWords en adverteren in het display netwerk van Google. Met AdWords kom je eenvoudig gezegd direct in een top 3 positie op de eerste pagina. Naast de inzet van AdWords kun je ook met tekstbanners-, afbeelding- en flashadvertenties in het Google netwerk adverteren: dat is een verzameling van duizenden websites (85% landelijk bereik) en mobiele apps. Voor de uitwerking van SEA-plannen werken we samen met Google gecertificeerde partners.

Niet vies van hard werken?
Wij ook niet!

Creatie gaat bij ons in teamverband.
Het is een samenwerking van ons met de
opdrachtgever; co-creatie noemen we dit.

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Sparren?

Wil je kennis maken met ons co-creatieteam of heb je een andere vraag? Laat dan je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl