Social Media Marketing
Bouwen aan naamsbekendheid

De online marketing inspanningen van bedrijven zullen ook in 2024 weer sterk toenemen. Om niet links en rechts door de concurrentie te worden ingehaald, is het van belang om als organisatie je website goed SEO ingericht te hebben en dat je sociale mediakanalen professioneel en consistent worden bijgehouden. Verkeer tussen je website en je social media kanalen helpt je in de Google ranking. Wanneer dit goed werkt, leidt dit tot meer verkeer naar je website en uiteindelijk meer verkoop. Met een consistente inzet van je social media kanalen, kun je jouw diensten of producten continu onder de aandacht houden. Wij  zorgen voor die continuïteit in je berichtgeving, zijn soms de stok achter de deur en verzorgen de creativiteit in je uitstraling met een groei van je netwerk en verhoogde conversies als resultaat.

Brochure - Verder met social media

Loyale klanten

Communicatie op social media vraagt om een stijl van berichtgeving die mensen interessant vinden en willen delen. Mooie, leuke, grappige en relevante berichten zorgen voor interactie. We bepalen samen de doelstellingen en stemmen daarop de strategie af om vervolgens de juiste campagnes te ontwikkelen. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat de uitingen passen bij jouw doel. Volgers worden loyale klanten en zorgen voor meetbaar resultaat!

 

Social media onderhouden

Actief zijn op social media doe je niet zomaar even tussendoor. De ene week drie berichten plaatsen om vervolgens weer een maand stil te zijn, schiet niet op. Het gaat om een continue zichtbaarheid die, juist door herhaling, bouwt aan naamsbekendheid, loyaliteit en uiteindelijk een voorkeur voor jouw aanbod. Die continuïteit, samen met de creatieve invalshoeken om het liken en delen te stimuleren, het inzichtelijk maken van de resultaten en de eventuele bijsturing, verzorgen wij. Doe waar je goed in bent, dan doen wij je social media posts.

Verder optimaliseren

De resultaten van de social media inspanning zijn exact meetbaar. We kunnen dus op ieder moment campagnes aanscherpen om te optimaliseren. Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid, het werven van personeel of het aantal conversies naar je website – wij hebben een oplossing op maat die bijdraagt aan het succes van je online activiteiten.

 

Niet vies van hard werken?
Wij ook niet!

Creatie gaat bij ons in teamverband.
Het is een samenwerking van ons met de
opdrachtgever; co-creatie noemen we dit.

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Sparren?

Wil je kennis maken met ons co-creatieteam of heb je een andere vraag? Laat dan je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl