Golfbaan Kralingen

Logo & branding, Foldermateriaal, Website vormgeving & ontwikkeling

Golfbaan Kralingen ligt in het Kralingse Bos midden in Rotterdam. Alle golfers zijn welkom op één van de oudste 9-holes-golfbanen van ons land.

Je loopt dan in een bijzonder stukje natuur met prachtige oude bomen om je heen. En dat binnen de stadsgrenzen van Rotterdam! Altijd dichtbij, want je zit op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam en de snelweg naar Den Haag, Utrecht of Dordrecht. Deze baan uit 1933 moest een eigentijdse uitstraling krijgen met respect voor de tradities van de club. Het was een uitdaging om met deze randvoorwaarden een stijlvolle, open maar zeker ook vriendelijke uitstraling te creëren.

Over het merk
Een merk is een verbinding tussen mensen. Tussen medewerkers, clubleden, pro’s en greenfee spelers. Het merk als werver en als partner. Met begrip van verlangens en drijfveren.  Het merk als relatiebouwer van menselijke behoeften. Het merk Golfbaan Kralingen geeft hier betekenis aan. Voor oud en zeker voor de toekomst van de club, ook voor jong.

Aanpak in de kern
Het logo dateerde vanaf de oprichting van de club met een 8 puntige ster als centraal beeld. Wij hebben de ster gerestyled, de kleuren opgewaardeerd en de typisch puntige vorm verder als beeldtaal ontwikkeld. We vinden dit lijnenspel terug in de stationary, folders en lijnenspel op de website.

 

Website en UX design
Wij hebben profielen gemaakt van de bezoekers aan de website en daar de website op ingericht. Doel was dat elke bezoeker in twee stappen de gewenste informatie kan vinden. Het is een levendige club met veel vrijwilligers. Het was dan ook van groot belang dat de website eenvoudig aan te passen zou aan de actualiteit. Wij hebben daarvoor een uiterst gebruiksvriendelijk content management pakket.

Niet vies van hard werken?
Wij ook niet!

Creatie gaat bij ons in teamverband.
Het is een samenwerking van ons met de
opdrachtgever; co-creatie noemen we dit.

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Sparren?

Wil je kennis maken met ons co-creatieteam of heb je een andere vraag? Laat dan je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl