Kosten website maken

Kosten website maken

Wat zijn de kosten voor maken van een website? De prijs kan tussen verschillende webbouwers enorm verschillen. Dit komt ook omdat er veel verschil zit in de kwaliteit van websites. Vaak is goedkoop niet altijd de beste oplossing, omdat de website dan niet voldoet aan de verwachting.

Maar wat kost het bouwen van een website dan?

Het bepalen van de kosten voor een website is van vele factoren afhankelijk. Denk hierbij aan ontwerp en functionaliteiten zoals contactformulieren, betaalmodules, responsive menu’s, etc. Maar om toch een indicatie te geven hebben we de prijs opgedeeld in onderstaande punten.

  • Ben je een beginnende onderneming, dan kan je tussen de €1.250,- en €2.500,- al een simpele website laten maken, die redelijk in elkaar zit. Vaak krijg je voor dit bedrag een standaard eerder gebruikt template.
  • Ben je opzoek naar een perfecte website, die opmaat gemaakt is, aansluit bij jouw bedrijfskenmerken en waar de komende jaren meer vooruit kan? Dan zit je tussen de €2.500,- en €10.000,-.
  • Complexe websites, applicaties of webshops zullen al snel boven de €10.000,- kosten.

WordPress als CMS

WordPress is het meest gebruikte CMS in de wereld. Van oorsprong is WordPress een blogsysteem. Maar inmiddels is WordPress zo ver doorontwikkeld, dat het ook voor allerlei andere toepassingen wordt gebruikt. Denk hierbij aan zakelijke websites, webshops en forums. Met een CMS (content management systeem) ben je niet meer afhankelijk van een webbeheerder of expert voor het aanpassen van content. Je kunt zelf alle content naar wens aanpassen. Niet alleen de frontend pakken wij aan, maar ook de backend van WordPress. Zo is de backend extra makkelijk in gebruik. Omdat WordPress open source is en voor zo veel websites wordt gebruikt, wordt het ook continu ontwikkeld en verbeterd. Hierdoor heeft een Wordpress website vele voordelen:

  • Betrouwbaarheid
  • Veiligheid
  • Laadsnelheid
  • SEO vriendelijk
  • Eenvoudig CMS

Laat je inspireren

Wij gaan graag met jou om tafel om te sparren over de kosten voor het maken van een website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of vul ons contactformulier in en dan bellen wij jou.-

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl