Marketing en communicatiebureau

Marketing- en communicatiebureau

Het is onze kracht om het communicatieveld bouwrijp te maken met grondige analyses, zodat we daar een effectief marktbewerkingsplan op kunnen bouwen. Met als uitgangspunt de marktpositie en het onderscheidend vermogen van het merk of project, formuleren wij zo scherp mogelijk de briefing voor creatie. Onze visie is dat we als we deze stappen nemen, we een creatief concept ontwikkelen dat ook aan je omzet werkt. Dat is het onderscheidend vermogen van Reclamebureau 390. Reclamebureau 390 heeft jarenlange ervaring in het branden en positioneren van jouw producten en diensten in een overvolle markt door middel van creatieve oplossingen. Dit doen we met branding- positioneringsessies, klantreis formuleringen met persona's en betrekken zo al dan niet van toepassing, hier archetyperingen bij om de juiste tone of voice in de communicatie te bereiken.

Reclame, marketing en communicatie

Reclamebureau 390 is een allround marketing- en communicatiebureau dat creatieve concepten ontwikkelt op basis van een stevig strategisch fundament en bedrijven helpt bij het bepalen van hun marketing doelstellingen. Dit is niet alles, wij gaan namelijk verder! Als reclamebureau helpen wij niet alleen bij het bepalen van de strategie, maar ook de implementatie hiervan. Denk hierbij aan het aanscherpen of bepalen van de huisstijl en het ontwerpen van zowel on- als offline uitingen (zoals websites, brochures, etc), waarbij de bedrijfskenmerken en de doelgroep nooit uit het oog verliezen.

‘De juiste doelgroep bereiken’

Dit is waar het uiteindelijk allemaal omdraait. Jouw product of dienst is de oplossing voor het vraagstuk van de doelgroep. Daarom is het bij het uitstippelen van een strategie belangrijk om te weten wie de doelgroep is en waar de doelgroep zich bevindt.

Het aanbieden van een product of dienst bij de doelgroep alleen is niet voldoende. Jouw concurrenten doen dit namelijk ook. Welke positie moet je als bedrijf, in het brein van je klant, innemen om een voorkeurspositie te krijgen? Laat je voldoende toegevoegde waarde zien waarmee je voorkeur krijgt ten opzichte van de andere aanbieders? Heb je wel in beeld en boodschap dus voldoende onderscheidend vermogen? Het ontwikkelen van de strategie die antwoorden hierop geeft, is ons vak en daar ligt dan ook onze passie. Daag ons maar uit.

Laat je inspireren

Wij gaan graag met jou om tafel om te sparren over jouw marketing- en communicatiestrategie! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of vul ons contactformulier in en dan bellen wij jou.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl