Wat kost een website bouwen

Wat kost een website

Wat kost een website? Als je bij 3 verschillende bedrijven een offerte opvraagt, dan krijg je verschillende prijzen. Het is goed mogelijk dat het ene communicatiebureau flink duurder is dan een ander bureau. In eerste instantie klinkt dit vreemd, maar als je verder leest zal je begrijpen waar dit prijsverschil in zit.

Professionele website laten bouwen

‘Wat voor website wil je? Een professionele bedrijfswebsite uiteraard!’ Begrijpelijk, dit wil iedereen. Maar wil je een standaard dertien-in-een-dozijn-website of wil je een uniek ontworpen website laten bouwen, die aansluit bij jouw bedrijfskenmerken en doelgroep waardoor jouw bedrijf succesvoller wordt? Reclamebureau 390 zal altijd, op basis van ervaringen en kennis, adviseren om het doel te bereiken dat jij stelt voor jouw website. Zo zullen wij onder andere adviseren op het gebruik van call-to-actions, kleurgebruik, pagina-indelingen en navigatiestructuur.

Maar wat kost een website bouwen?

  • Ben je een beginnende onderneming, dan kan je tussen de €1.250,- en €2.500,- al een simpele website laten maken, die redelijk in elkaar zit. Vaak krijg je voor dit bedrag standaard eerder gebruikt template.
  • Ben je opzoek naar een perfecte website, die opmaat gemaakt is, aansluit bij jouw bedrijfskenmerken en waar de komende jaren meer vooruit kan? Dan zit je tussen de €2.500,- en €10.000,-.
  • Complexe websites, applicaties of webshops zullen al snel boven de €10.000,- kosten.

Uiteraard zijn de bovengenoemde bedragen prijsindicaties en kunnen de prijzen variëren op basis van gewenste functionaliteiten, design, etc.

Laat je inspireren

Wij gaan graag met jou om tafel om te sparren over jouw nieuwe website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of vul ons contactformulier in en dan bellen wij jou.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl