Vindbaarheid WordPress website

WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld. Het laten maken van een WordPress website is vaak pas stap 1 in het succesvol zijn op onlinegebied. Nadat de website online is begint pas het echte werk. Namelijk het verbeteren van de vindbaarheid van een WordPress website.

WordPress en online vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie (Engels: SEO) heeft betrekking op de posities die een website haalt in de zoekmachines. De vindbaarheid wordt bepaald op basis van meer dan 200 variabelen. Deze variabelen zijn onder te verdelen in 3 categorieën; content, technisch en linkbuilding. De gebruikte techniek vormt de basis van de website. Hieronder valt laadsnelheid, site structuur, nette url’s, etc. Omdat WordPress open source is, zijn er tal van mogelijkheden om hiervoor te zorgen. Reclamebureau 390 levert dan ook alleen maar websites af die technisch geoptimaliseerd zijn om te scoren in de zoekmachines.

Jouw online vindbaarheid verbeteren?

Zoekmachine optimalisatie is een vrij complex onderwerp en geen exacte wetenschap. Het is een combinatie van de eerdergenoemde categorieën, de gebruiksvriendelijk en conversiepercentage op de website. Wij delen graag onze kennis en willen graag onze visie op jouw website loslaten.

Laat je inspireren

Wij gaan graag met je om tafel om te sparren over de online vindbaarheid van WordPress website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of kom bij ons langs in Rotterdam.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Sparren?

Wil je kennis maken met onze co-creatieteam of heb je een andere vraag? Laat dan je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl

Geavanceerde cookie instellingen

Reclamebureau 390 maakt gebruik van cookies. Klik op instellingen voor meer informatie.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen