Website laten maken prijs

Website laten maken prijs

“Wat is de prijs voor het laten maken van een website?” Dat is moeilijk om te zeggen. Het is namelijk van veel factoren afhankelijk. Wil je een standaard ‘één-in-een-dozijn’ ontwerp of wil je een ontwerp die aansluit bij jouw huisstijl, bedrijfsmissie en –visie, doelstelling en doelgroep.

Professionele website laten maken

Uiteraard wil je een representatieve website dat als online visitekaartje dient. Dat willen we namelijk allemaal. Alleen is het ook afhankelijk van de prijs of dit haalbaar is. Heb je namelijk een relatief klein budget, dan kan er minder tijd gespendeerd worden aan het ontwerp. Is het budget hoger dan is er ook ruimte om het visueel uniek te maken en bedrijfskenmerken te communiceren in het visuele ontwerp.

Naast het ontwerp hebben de functionaliteiten ook invloed op de prijs. Het toevoegen van contactformulieren, betaalmodules, meerdere talen en cookiesmelders vragen allemaal programmeerwerk.

Maar wat kost het bouwen van een website dan?

Eigenlijk bepaal je als klant zijnde dus zelf de prijs. Maar om toch een indicatie te geven hebben we de prijs opgedeeld in onderstaande punten.

  • Ben je een beginnende onderneming, dan kan je tussen de €1.250,- en €2.500,- al een simpele website laten maken, die redelijk in elkaar zit. Vaak krijg je voor dit bedrag een standaard eerder gebruikt template.
  • Ben je opzoek naar een perfecte website, die opmaat gemaakt is, aansluit bij jouw bedrijfskenmerken en waar de komende jaren meer vooruit kan? Dan zit je tussen de €2.500,- en €10.000,-.
  • Complexe websites, applicaties of webshops zullen al snel boven de €10.000,- kosten.

Laat je inspireren

Wij gaan graag met jou om tafel om te sparren over de prijs voor het maken van een website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of vul ons contactformulier in en dan bellen wij jou.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl