Mobiele website laten maken

Mobiele website laten maken

Smartphones worden steeds belangrijker in het hedendaagse straatbeeld. Daarom is het hartstikke belangrijk dat jouw bedrijfswebsite beschikt over een mobiele variant. Een mobiele website laten maken door Reclamebureau 390 voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan mobiele websites.

Mobiel webdesign laten maken

Allereerst zullen wij een mobiel design maken. Hierbij houden wij rekening met de verschillende afmetingen van hedendaagse mobiele smartphones. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het ontwerp inspeelt op het gebruikersgemak. Omdat er voor mobiele devices geen muis beschikbaar is, is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de grootte van knoppen. Het is belangrijk dat knoppen makkelijk in te drukken zijn en dat interactie met een cursor vermeden wordt. Daarnaast houden wij uiteraard ook rekening met de call-to-action op de pagina. Deze zal te allen tijde goed aanwezig zijn, Dit bepaalt namelijke het succes van de website. 

Huidige website naar mobiele website

Heb je nu nog een website die nog niet responsive is, maar ben je verder toch tevreden met je website? Dat is voor ons geen probleem. Wij denken graag met je mee om je huidige website om te bouwen naar een responsive mobiele website. Ons team, bestaande uit designer, marketeers en ontwikkelaars gaat aan de slag om jouw huidige website, huisstijl en boodschap om te zetten naar een mobiel design, waarbij conversie centraal staat.

Laat je inspireren

Wij gaan graag met je om tafel om te sparren over jouw mobiele website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of kom bij ons langs in Rotterdam.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl