Zakelijke website laten maken

Zakelijke website laten maken

Wil je een zakelijke website laten maken die past bij jullie doelstellingen, huisstijl en kernwaarden? Kom dan eens langs bij ons in Rotterdam en dan sparren wij graag over de mogelijkheden.

Zakelijk webdesign

Voor een zakelijke website heb je uiteraard eerst een professioneel webdesign nodig. Wij snappen als geen ander dat het succes van een website bepaald wordt door het bezoekersaantal en de uiteindelijke conversie. Daarom maken wij altijd eerst een uniek webdesign waarbij er rekening gehouden wordt met jullie huisstijl, hiërarchie in content, call-to-action, mobiele devices en bedrijfsdoelstellingen.

WordPress als CMS

WordPress is het meest gebruikte CMS in de wereld. Met een CMS (content management systeem) ben je niet meer afhankelijk van een webbeheerder of expert. Je kunt zelf alle content naar wens aanpassen. Niet alleen de frontend pakken wij aan, maar ook de backend van WordPress. Zo is de backend extra makkelijk in gebruik. Omdat WordPress open source is en voor zo veel websites wordt gebruikt, wordt het ook continu ontwikkeld en verbeterd. Hierdoor heeft een Wordpress website vele voordelen:

  • Betrouwbaar
  • Veilig
  • Snel
  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachines
  • Eenvoudig CMS

Wat kost een zakelijke website?

Op voorhand is het niet mogelijk om aan te geven wat een website gaat kosten. Het is namelijk volledig afhankelijk van de hoeveelheid templates en functionaliteiten die geïmplementeerd moeten worden en of er een ontwerp gemaakt moet worden. Dit wetende kan de prijs variëren tussen de 1.500 en 10.000 euro.

Laat je inspireren

Wij gaan graag met je om tafel om te sparren over jouw zakelijke website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of kom bij ons langs in Rotterdam.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl