WordPress plugin laten maken

WordPress plugin laten maken

Wil je een Wordpress plugin laten maken? Reclamebureau 390 ontwikkelt op maat gemaakte plugins/functionaliteiten voor jouw website.

WordPress plugin als functionaliteit

WordPress is een open source CMS. Dit houdt in dat er een tal van mensen meewerken aan het (door)ontwikkelen en verbeteren van WordPress websites. Zo kan iedereen dus meewerken aan het verbeteren van WordPress.

Websites hebben allerlei verschillende functionaliteiten. Denk hierbij aan contactformulieren, cookiemelders, inlogsystemen, etc. In WordPress kan dit worden toegevoegd door middel van plugins. Een plugin neemt dus als ware een bepaalde functionaliteit voor zijn rekening. Het voordeel van het open source karakter van WordPress is dus dat de community al vele verschillende plugins hebben gebouwd. Echter komen hier nog dagelijks nieuwe op maat gemaakte functionaliteiten bij. Alleen soms heeft jouw website een nieuwe functionaliteit nodig, waarvoor nog niet eerder een plugin is ontwikkeld. Dan kunnen wij hierbij helpen. Reclamebureau 390 maakt van jouw ideeën werkelijkheid.

Laat je inspireren!

Wij gaan graag met je om tafel om te sparren over jouw eigen WordPress plugins! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of kom bij ons langs in Rotterdam.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl