Kostprijs website laten maken

Kostprijs website laten maken

Wat is de kostprijs voor het laten maken van een website? Er zijn vele factoren die hier invloed op hebben. Het is goed mogelijk dat het ene communicatiebureau flink duurder is dan een ander bureau. In eerste instantie klinkt dit vreemd, maar dit hoeft niet zo te zijn. Er bestaat namelijk veel verschil tussen websites.

Functionaliteiten en webdesign

Iedere klant wil hetzelfde. Een bedrijfswebsite die super goed scoort in de zoekmachines en de business echt een boost geeft! Wij snappen dat als webbouwer als geen ander. Alleen hangt hier ook een prijskaartje aan. Wil je namelijk een standaard dertien-in-een-dozijn-website of wil je een uniek ontworpen website laten maken, die aansluit bij jouw bedrijfskenmerken en doelgroep? Als dit laatste het geval is, dan zal er meer tijd gestoken moeten worden in het doorvoeren van de huisstijl in het webdesign. Uiteraard heeft dit invloed op de prijs. Dit geldt ook voor functionaliteiten, zoals een contactformulier, betaalmodule, etc.

Wat is de kostprijs voor het laten maken van een website?

Zoals eerder beschreven is het moeilijk om de kostprijs van een website aan te geven. Maar om toch een indicatie te geven hebben we de prijs opgedeeld in onderstaande punten.

  • Ben je een beginnende onderneming, dan kan je tussen de €1.250,- en €2.500,- al een simpele website laten maken, die redelijk in elkaar zit. Vaak krijg je voor dit bedrag een standaard eerder gebruikt template.
  • Ben je opzoek naar een perfecte website, die opmaat gemaakt is, aansluit bij jouw bedrijfskenmerken en waar de komende jaren meer vooruit kan? Dan zit je tussen de €2.500,- en €10.000,-.
  • Complexe websites, applicaties of webshops zullen al snel boven de €10.000,- kosten.

Laat je inspireren

Wij gaan graag met jou om tafel om te sparren over de kostprijs voor het laten maken van een website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of vul ons contactformulier in en dan bellen wij jou.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl