Website laten maken Rotterdam

Website laten maken Rotterdam

Wil je een website laten maken in Rotterdam die werkt? Dan ben je bij Reclamebureau 390 in Rotterdam aan het juiste adres. Reclamebureau 390 maakt op maat gemaakte websites die voldoen aan alle hedendaagse technologieën die je op een website mag verwachten.

Website laten maken met CMS

Reclamebureau 390 maakt gebruik van het open source framework WordPress voor het bouwen van websites. WordPress is het meest gebruikte CMS in de wereld. Met dit CMS ben je niet meer afhankelijk van een webbeheerder of expert. Je kunt zelf alle content naar wens aanpassen. Daarnaast staat WordPress bekend om de verschillende templates die hiervoor beschikbaar zijn. Echter zullen wij nooit twee van dezelfde websites afleveren en altijd een uniek design maken dan aansluit bij jouw doelstelling en doelgroep. Niet alleen de frontend pakken wij aan, maar ook de backend van de website maken wij opmaat. Wij zullen na oplevering dan ook tot in de puntjes uitleggen zodat je straks zelf de website kan aanpassen. En wij garanderen dat ook a-technische mensen hiermee om kunnen gaan.

Responsive website laten maken in Rotterdam

Het mobiele internetgebruik neemt alleen maar toe. Daarom is het van belang dat jouw website ook geschikt is voor mobiele devices. Wil je een website laten maken in Rotterdam dat voldoet aan alle hedendaagse mobiele eisen? Wij zijn van mening dat een responsive webdesign een andere benadering en aanpak vraagt dan een desktop webdesign. Denk hierbij aan grotere knoppen en het ontbreken van een muis. Wij zullen dit ook altijd toelicht wanneer wij ons ontwerp presenteren.

Laat je inspireren

Wij gaan graag met jou om tafel om te sparren over jouw nieuwe website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50 en kom langs bij ons in Rotterdam of stuur een e-mail naar info@bureau390.nl.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl