Website laten maken kosten

Website laten maken kosten

Wil je weten wat de kosten zijn om een website te laten maken? Er zijn vele factoren die hier invloed op hebben.  Het is goed mogelijk dat het ene communicatiebureau flink duurder is dan een ander bureau. In eerste instantie klinkt dit vreemd, maar dit hoeft niet zo te zijn. Er bestaat namelijk veel verschil in een kwaliteit. Onder andere op het gebied van vormgeving, techniek en gebruiksvriendelijkheid (zowel voor jou (de backend) als voor de gebruiker).

Professionele website laten maken

Iedere klant wil hetzelfde. Een professionele bedrijfswebsite! Begrijpelijk, alleen is dit voor ons al webbouwer onvoldoende informatie. Wil je een standaard dertien-in-een-dozijn-website of wil je een uniek ontworpen website laten maken, die aansluit bij jouw bedrijfskenmerken en doelgroep waardoor jouw bedrijf succesvoller wordt? Moeten er contactformulieren in, Google Maps, betaalmodules, hoeveel templates zijn er nodig, welke content bevat de website, etc. Dit zijn allemaal vragen die invloed hebben op de prijs.

Kosten om een website te laten maken?

Zoals eerder beschreven is het moeilijk om zomaar een prijs voor een website te geven. Maar om toch een indicatie te kunnen geven hebben we de onderstaande prijzen.

  • Ben je een beginnende onderneming, dan kan je tussen de €1.250,- en €2.500,- al een simpele website laten maken, die redelijk in elkaar zit. Vaak krijg je voor dit bedrag een standaard eerder gebruikt template.
  • Ben je opzoek naar een perfecte website, die opmaat gemaakt is, aansluit bij jouw bedrijfskenmerken en waar de komende jaren meer vooruit kan? Dan zit je tussen de €2.500,- en €10.000,-.
  • Complexe websites, applicaties of webshops zullen al snel boven de €10.000,- kosten.

Laat je inspireren

Wij gaan graag met jou om tafel om te sparren over de kosten voor het laten maken van een website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of vul ons contactformulier in en dan bellen wij jou.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl