Zakelijke website bouwen

Zakelijke website bouwen

Wil je een zakelijke website laten bouwen die past bij jullie doelstellingen, huisstijl en kernwaarden? Reclamebureau 390 heeft jarenlange ervaring met het bouwen van websites die werken.

Zakelijke website optimaliseren voor zoekmachines

Het bouwen van een website die foutloos werkt, beschikt over een aantrekkelijke call-to-action en aansluit bij jouw doelstelling is stap 1. Uiteraard is het ook van belang dat jouw website gevonden wordt. Bij het ontwikkelen van een website zorgen wij ervoor de dat de website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines. Als webbouwer is het van belang dat de website qua techniek geoptimaliseerd is. Denk hierbij aan de laadsnelheid, SEO vriendelijke URL’s en zo min mogelijk server requests. De content kan je als klant zijnde eenvoudig invullen. Indien gewenst kunnen wij ook onze SEO-tekstschrijvers erop zetten.

Zelf content aanpassen met WordPress 

WordPress is het meest gebruikte CMS in de wereld. Van oorsprong is WordPress een blogsysteem. Maar inmiddels is WordPress zo ver doorontwikkeld, dat het ook voor allerlei andere toepassingen wordt gebruikt. Denk hierbij aan zakelijke websites, webshops en forums. Met een CMS (content management systeem) ben je niet meer afhankelijk van een webbeheerder of expert voor het aanpassen van content. Je kunt zelf alle content naar wens aanpassen. Niet alleen de frontend pakken wij aan, maar ook de backend van WordPress. Zo is de backend extra makkelijk in gebruik. Omdat WordPress open source is en voor zo veel websites wordt gebruikt, wordt het ook continu ontwikkeld en verbeterd. Hierdoor heeft een Wordpress website vele voordelen:

  • Betrouwbaarheid
  • Veiligheid
  • Laadsnelheid
  • SEO vriendelijk
  • Eenvoudig CMS

Laat je inspireren!

Wij gaan graag met je om tafel om te sparren over het bouwen van jouw zakelijke website! Neem contact met ons op via 010 – 760 32 50, stuur een e-mail naar info@bureau390.nl of kom bij ons langs in Rotterdam.

Meer weten?

Bekijk onze brochure of
bel ons op 010 - 760 32 50 voor een vrijblijvende sparringssessie!

Vraag de brochure aan

Brochure

Verse creaties

Geïnspireerd?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier (1)

Kom eens langs!

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Meer weten maar even makkelijk?

Bel dan met Edwin den Ouden
010 760 32 50
... of mail naar
edwin@bureau390.nl